• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
دانش کشاورزی وتولید پایدار
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 27 (1396)
دوره دوره 26 (1395)
دوره دوره 25 (1394)
شماره شماره 4
شماره شماره 3
شماره شماره 2
شماره شماره 2.1
شماره شماره 1
دوره دوره 24 (1393)
دوره دوره 23 (1392)
دوره دوره 22 (1391)
دوره دوره 21 (1390)
دوره دوره 20 (1389)
اصغری, محمدرضا, زاهدی پور ششگلانی, پری. (1394). رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24- اپی براسینولید. دانش کشاورزی وتولید پایدار, 25(4), 149-160.
محمدرضا اصغری; پری زاهدی پور ششگلانی. "رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24- اپی براسینولید". دانش کشاورزی وتولید پایدار, 25, 4, 1394, 149-160.
اصغری, محمدرضا, زاهدی پور ششگلانی, پری. (1394). 'رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24- اپی براسینولید', دانش کشاورزی وتولید پایدار, 25(4), pp. 149-160.
اصغری, محمدرضا, زاهدی پور ششگلانی, پری. رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24- اپی براسینولید. دانش کشاورزی وتولید پایدار, 1394; 25(4): 149-160.

رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24- اپی براسینولید

مقاله 10، دوره 25، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 149-160  XML اصل مقاله (165 K)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
محمدرضا اصغری؛ پری زاهدی پور ششگلانی
گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
چکیده
چکیده
یکی از رهیافت های نوین در بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی استفاده از تنظیم کننده های رشد گیاهی می­باشد. براسینواستروئیدها جزء تنظیم کننده های رشد گیاهی هستند که در غلظت های کم بر عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی تأثیر می گذارند. به منظور بررسی اثر محلول پاشی برگی براسینواستروئیدها بر برخی فاکتورهای کمی و کیفی میوه توت فرنگی ( (Fragaria  ananassa cv. Sabrosaآزمایشی با سه سطح 24- اپی براسینولید (0، 1 و 4 میکرو مول در لیتر) در قالب طرح کاملا تصادفی و چهار تکرار در محیط کشت هیدروپونیک و شرایط کنترل شده گلخانه ای اجرا شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بالاترین تأثیر 24- اپی براسینولید بر عملکرد و سایر ویژگی­های کمی در غلظت 4 میکرو مول در لیتر حاصل شد. در حالیکه غلظت 1 میکرو مول در لیتر 24- اپی براسینولید تأثیر معنی­داری در افزایش میزان نشاسته و اسیدیته کل میوه توت فرنگی داشت، نتایج حاصل نشان داد که محلول پاشی 24- اپی براسینولید در بهبود کمیت و کیفیت میوه توت فرنگی تأثیر گذار است.
 
کلیدواژه ها
تنظیم کننده رشد گیاهی؛ عملکرد؛ قند؛ مواد جامد محلول؛ نشاسته
عنوان مقاله [English]
Growth, Yield and Qualitative Characteristics of Strawberry (Fragaria ananassa cv. Sabrosa) under Effect of 24- Epibrassinolide
نویسندگان [English]
MR Asghari؛ P Zahedipour Sheshgelani
چکیده [English]
Abstract
     A new approach to improve the quantity and quality of agricultural products is the use of plant growth regulators. Brassinosteroids as plant growth regulators in low concentrations affect yield and quality of agricultural crops. To evaluate the effect of 24- Brassinosteroids on quantitative and qualitative factors in strawberry fruit (Fragaria ananassa cv. Sabrosa) an experiment with 24- Epibrassinolide (0, 1 and 4 µmol/lit) based on completely randomized design with four replications, was conducted in a hydroponic medium in greenhouse conditions. The highest level of yield and characteristics was resulted in 4 µmol/lit of 24- Epibrassinolide. 1 µmol/lit 24- Epibrassinolide significantly increased starch content and total acidity of strawberry fruit, while the highest increase in the sugar and soluble solids content was resulted in 4 µmol/lit of 24- Epibrassinolide. The results show that the use of 24- Epibrassinolide is effective to increase the quantity and to improve the quality of strawberry fruit.  
 
 
کلیدواژه ها [English]
Plant Growth Regulator, Soluble Solid, Starch, Sugar, Yield
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 1,550
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,695
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.