نویسنده = %D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D8%A8%D9%84%D9%88%DA%86%DB%8C
نقش کودهای زیستی و آلی در عملکرد کمی و کیفی سویا (.Glycine max L) رقم ویلیامز

دوره 25، شماره 3، آبان 1394، صفحه 137-149

فاطمه پاسبان؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی؛ محمود عطارزاده


اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت شیرین

دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 89-104

مژگان ملکی‌نارگ‌موسی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی؛ علی‌رضا یدوی


مقایسه تأثیر کودهای شیمیایی(اوره)، آلی (ورمی‌کمپوست) و زیستی(نیتروکسین) بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (Sesamum indicum L.)

دوره 21، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 87-101

رحمان سجادی‌نیک؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی