نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D8%B3%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C
اثر زادمایه‌های جامد انتروباکترکلوآسه بر عملکرد دانه و روغن کلزا

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 103-123

10.22034/saps.2021.12801

شهلا نوبخت؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی


تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاه و قارچ های میکوریز آربوسکولار بر صفات فیزیولوژیکی تره ایرانی (.Allium ampeloprasum L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 121-136

صاحبعلی بلندنظر؛ کیوان کریمی؛ محمدرضا ساریخانی


تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاه و قارچ میکوریز بر رشد، عملکرد و صفات کیفی پیاز خوراکی توده هوراند

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 41-57

حسین عزتی کنده؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی


تاثیر باکتریهای سینوریزوبیوم و سودوموناس بر صفات رشدی، جذب عناصر، عملکرد بذر و کارایی مصرف آب شنبلیله تحت تنش کمبود آب

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 55-66

علی شرقی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ حسنعلی نقدی بادی؛ علی مهرآفرین؛ محمدرضا ساریخانی


تاثیر کود زیستی پتابارو و باکتری سینوریزوبیوم بر صفات رویشی و جذب برخی عناصر غذایی در شنبلیله

دوره 28، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 151-165

سمیرا منبری؛ سعیده علیزاده سالطه؛ صاحبعلی بلند نظر؛ محمدرضا ساریخانی


بررسی کارایی تثبیت نیتروژن برخی جدایه‌های ازتوباکتر در مایه‌زنی ذرت

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 51-63

مهدیه لیلاسی مرند؛ محمدرضا ساریخانی


ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و رشد شنبلیله (Trigonella foenum-graecum)

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 153-169

سمیرا منبری؛ سعیده علیزاده سالطه؛ صاحبعلی بلند نظر؛ محمدرضا ساریخانی