کلیدواژه‌ها = %D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C
تاثیر تلقیح باکتری‌های افزاینده رشد بر عملکرد دانه و ویژگی‌های فیزیولوژیک دو رقم گندم نان تیمار شده با کلریدکادمیوم

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 147-168

زهرا وطن پور؛ روح اله متفکر آزاد؛ سدابه جهانبخش گده کهریز؛ علی موافقی؛ محسن سبزی نوجه ده


اثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.)

دوره 26، شماره 4، دی 1395، صفحه 33-47

شکوفه مرادی؛ محمدرضا ساریخانی؛ ناصر علی اصغرزاد


اثر باکتری‌های محرک رشد بر گره‌زایی و عملکرد روغن و پروتئین دانه سویا

دوره 24، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 69-82

منوچهر شیری جناقرد؛ یعقوب راعی