کلیدواژه‌ها = درصد پروتئین
تأثیر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و عصاره جلبک دریایی بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی شاخص های فیزیولوژیکی نخود زراعی دیم (رقم سعید)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1404

10.22034/saps.2024.56629.3046

هدایت عبدلی؛ یوسف نصیری؛ محسن جان محمدی؛ مجتبی نورآئین


بررسی جمعیت‌های مختلف بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fischer & C.A. Meyer) از نظر درصد و عملکرد پروتئین در شرایط آب و هوایی آذربایجان شرقی

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 333-350

10.22034/saps.2023.58092.3101

جلیل شفق کلوانق؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ یعقوب راعی؛ پیوند صمیمی فر؛ مینا امانی


ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 19-37

عبدالله جوانمرد؛ امیر رستمی؛ مجتبی نورآئین؛ غلامحسین قره خانی


تاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 145-158

محدثه شمس الدین؛ احمد قنبری؛ محمود رمرودی


تاثیر کاربرد کود‌های زیستی و شیمیایی بر برخی صفات کمی و کیفی سورگوم علوفه‌ای

دوره 24، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 46-56

سید ناصر اسحقی؛ صفر نصراله زاده؛ امین باقری پیروز


بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی دو رقم گندم تحت شرایط مختلف روش کاشت و دور آبیاری

دوره 21، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 95-104

علی کریمی؛ موسی مسکرباشی؛ مجید نبی‌پور؛ سعید برومندنسب