کلیدواژه‌ها = کود دامی
اثر کود اوره و برخی کودهای آلی بر رشد و عملکرد مزرعه‌ای باقلا (Vicia faba L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1403

10.22034/saps.2023.58085.3099

رقیه فرضی امین آباد؛ صفر نصراله زاده؛ جلیل شفق کلوانق؛ پرویز شاه محمدزاده


اثر باکتری‌های محرک رشد بر صفات مورفولوژی و کیفی گیاه برنج تحت سطوح مختلف کودهای شیمیایی و آلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1403

10.22034/saps.2023.56467.3041

امید دیوسالار؛ ارسطو عباسیان؛ مرتضی نصیری؛ رحمت عباسی


پاسخ عملکرد و کیفیت اسانس مرزه سنبله‌ای (Satureja spicigera) به کودهای آلی و شیمیایی

دوره 33، شماره 4، دی 1402، صفحه 51-64

10.22034/saps.2022.51401.2870

فرید نورمند موید؛ بهلول عباس زاده؛ فاطمه سفیدکن؛ نگار ولی زاده؛ جواد شیخ زاده


تاثیر سطوح مختلف محلولپاشی متانول بر سیب‌زمینی بهاره تحت مدیریت کودی

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 251-268

مرضیه خمری؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده؛ سید محسن موسوی نیک


ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 257-275

محمد اسدی؛ یوسف نصیری؛ سارا ملاعباسیان؛ محمدرضا مرشدلو


تأثیر پیش کاشت، نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه‌ای رقم سینگل کراس 704

دوره 28، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 1-13

امیرصالح بغدادی؛ مهیار بالازاده؛ علی کاشانی؛ فرید گل زردی


عملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفه‌ای متاثر از کود دامی و نیتروژنی

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 131-143

مجید مجیدیان؛ اسماعیل خوش چهره زیبا؛ سیروس منصوری فر


بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس گیاه زنیان (.Trachyspermum ammi L) تحت تاثیر تیمار های مختلف کودی

دوره 23، شماره 4.1، اسفند 1392، صفحه 1-15

نرگس ابلاغ؛ اسفندیار فاتح؛ معصومه فرزانه؛ محسن عصفوری


اثر کشت مخلوط و کود دامی بر رشد، عملکرد و غلظت پروتئین ذرت، لوبیا و گاودانه

دوره 23، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 99-115

نصرت اله نجفی؛ مهدی مصطفایی؛ عادل دباغ؛ شاهین اوستان