کلیدواژه‌ها = مایکوریزا
تأثیر منابع مختلف کود فسفره بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و زراعی سویا (Glycine max) رقم پارسا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 تیر 1403

10.22034/saps.2023.55269.2994

صائب جلال پور؛ علیرضا یدوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ هوشنگ فرجی


اثر تاریخ کاشت و همزیستی قارچ مایکوریزا بر شاخص‍های رشد و عملکرد ذرت علوفه‍ای

دوره 33، شماره 3، مهر 1402، صفحه 55-74

10.22034/saps.2022.50720.2848

غلامرضا حیدری؛ شوبو اکبری؛ حسین جهانی عزیزآبادی


برهم‌کنش تلقیح مایکوریزایی و فسفر بر شاخص‌های رشدی، تولید ریزغده و جذب عناصر غذایی سیب‌زمینی

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 97-107

مصطفی قبادی؛ محسن موحدی دهنوی؛ خسرو پرویزی؛ دوستمراد ظفری؛ علیرضا یدوی


ارزیابی برخی از ویژگی‌های ریشه‌ گندم‌های تیمار شده با مایکوریزا و آزوسپیریلوم

دوره 24، شماره 4.1، بهمن 1393، صفحه 61-73

مجید جیریایی؛ اسفندیار فاتح؛ امیر آینه بند