امید بیگی ر، 1383. تولید و فرآوری گیاهان دارویی. جلد سوم، انتشارات آستان قدس رضوی مشهد.
سفید کن ف، 1380. بررسی کمی و کیفی اسانس شوید ایران. مجله پژوهش و سازندگی، شماره51، صفحات 77 – 73.
صفی خانی ف، عباسزاده ب، رهگذر ا و رضایی سرخوش م، 1386. تاثیر تنش خشکی بر تعدادی از ویژگیهای مورفولوژیک بادرشبو در شرایط گلخانه. سومین همایش گیاهان دارویی ایران.3 – 2 آبان، دانشگاه شاهد، تهران. صفحات 25-28.
قربانلی م، باهر ز، میرزا م و رضایی م، 1380. بررسی برخی از پارامترهای رشد و تغییرات کمی و کیفی ترکیبات موجود در اسانس مرزه، تحت تاثیر رژیمهای مختلف آبیاری در طی دورههای رشد رویشی و زایشی. مجله پژوهش و سازندگی، شماره 52، صفحات 45–40.
کرم زاده س، 1382. خشکی و مواد موثره در گیاهان دارویی و معطر. خشکی و خشکسالی کشاورزی، شماره 7، صفحات 95–90.
مظفریان و، 1385. فرهنگ نام های گیاهان ایران. (چاپ چهارم)، انتشارات فرهنگ معاصر.
یزدان پناه ک، 1380. اثر عصاره شوید بر سطح پروتئین های کم چگالی، تری گلیسرید و لیپوپروتئین های پرچگالی خون در بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی. مجله علمی علوم پزشکی کردستان، سال پنجم، شماره19، صفحات3 – 1.
یزدانی د، جمشیدی ا، رضازاده ش، مجاب ف و شهنازی س، 1383. بررسی تغییرات درصد و اجزای روغن فرّار در مراحل مختلف رشدی گیاه شوید. فصلنامه گیاهان دارویی، سال سوم، شماره یازدهم، صفحات41 – 38.
Abreu IN and Mazzafera P, 2005. Effect of water and temperature stress on the content of active contitiuents of Hypercium brasiliense Choisy. Plant Physiology and Biochemistry, 43: 241 – 248.
Baher ZF, Mirza M, Ghorbanli M and RezaiiMB, 2002. The influence of water stress on plant height, herbal and essential oil yield and composition in Saturja hortensis L. Flovour and Fragrance Journal, 17: 275 – 277.
Bannayan M, Nadjafi F, Azizi M, Tabrizi L and Rastgoo M, 2008. Yield and seed quality of Plantago ovata and Nigella sativa under different irrigation treatments. Industrial Crops and Products, 27: 11–16.
Baricevic D, Umek A, Kreft S, Maticic B and Zupancic A, 1999. Effect of water stress and nitrogen fertilization on the content of hyoscyamine and scopolamine in root of deadly nightshade (Atropa belladonna). Environmental Botany, 42: 17 – 24.
Bryant JP, Chapin III, FS and Klein DR, 1983. Carbon / nutrient balance of boreal plants in relation to vertebrate herbivory. Oikos, 40: 357 – 368.
Charles DJ, Joly RJ and Simon JE, 1990. Effect of osmotic stress on the essential oil content and composition of peppermint. Phytochemistry, 29 (9): 2837 – 2840.
Charles D, Simon J and Widrelechner M, 1995. Characterization of essential oil of fruits of Anethun graveolens L. Journal of Essential Oil Research, 7: 1 – 11.
Gershenzon J, 1984. Changes in levels of plant secondary metabolites under water and nutrient stress. In: B.N. Timmermann, C. Steelink, and F.A. Leowus, (eds.), Phytochemical adaptation to stress, Plenum Press, New York., pp.273 – 320.
Herms DA and Mattson WJ, 1992. The dilemma of plants: To grow or defend. Quart. Rev. Biol. 67: 283 – 325.
Hornok L, 1980. Effect of nutrition supply on yield of dill (Anethun graveolens L.) and its essential oil content. Acta Horticulture, 96: 337.
Houpalahti R, Lahtinen R, Hiltunen R and Laskso I, 1998. Studies on the essential oil of dill herb (Anethun graveolens L.). Flavour and Fragrance Journal, 3 (3): 121.
Kruger H and Hammer K, 1996. A new chemotype of Anethun graveolens L. Journal of Essential Oil Research, 8 (2): 205.
Letchamo W and Gosselin A, 1996. Transpiration, essential oil glands, epicuticular wax and morphology of Thymus vulgaris are influenced by light intensity and water supply. Journal of Horticultural Science, 71 (1): 123 – 134.
Lorio PL, 1986. Growth - differentiation balance: A basis for understanding southern pin beetle-tree interaction. Forest Ecology Management, 14: 259 – 273.
Mahram G, Kadry H, Thabet C, Olem N, Azizi M, Shiff J, Wong L and Liv N, 1992. GC/MS analysis of volatile oil of fruits of Anethun graveolens L. International Journal of Pharmacognoy, 30 (2): 130.
Rhizopoulous S and Diamatoglon S, 1991. Water stress induced diurnal variations in leaf water relations, stomatal conductance, soluble sugars, lipids and essential oil content of Origanum majorana L. Journal of Horticultural Science, 66 (1): 119 – 125.
Simon JE, Bubenheim RD, Joly RJ and Chares DJ, 1992. Water stress induced alteration in essential oil content and composition of sweet basil. Journal of Essential Oil Research. 4: 71 – 75.
Tuomi J, Niemela P, Haukioja E and Neuvonen S, 1984. Nutrient stress an explan- at ion for plant anti - herbivore responses to defoliation. Oecologia, 61: 208–210.