اکبری نیا ا، شریفی عاشورآبادی ا و میرزا م، 1389، بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak.) کشت شده در قزوین، تحقیقات گیاهان داروئی و معطر ایران، جلد 26، شماره 2، صفحه های 205 تا 212.
الوندی م. 1375. بررسی مورفولوژی و فیتوشیمیایی گیاه T. daenensis. پایان نامه دکترای داروسازی، دانشکده داروسازی، دانشگاه اصفهان.
امیدبیگی ر، فتاحی ف، فتاحی ف و کریم زاده ق، 1389. تاثیر زمان برداشت بر عملکرد پیکر رویشی و میزان اسانس گیاه داروئی آویشن ابلق (Thymus× citriodorus (Pers.)Schreb)، تحقیقات گیاهان داروئی و معطر ایران، جلد 26، شماره 3، صفحه های 317 تا 325.
رحیمی بیدگلی ا و سفیدکن ف. 1381، بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی
(Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر، فصلنامه گیاهان داروئی، جلد 15، صفحههای 1 تا 22.
سعید فر م. 1371. پوشش گیاهی خوانسار- فریدن، شماره 90، موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع.
عسکری ف. 1379. بررسی عوامل اکولوژیک برروی کیفیت و کمیت اسانس Thymus pubescens و تعیین فعالیت آنزیمهای پراکسیداز و نیترات ردوکتاز در آن. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران.
قاسمی دهکردی، ن. 1381. فارماکوپه گیاهی ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت غذا و دارو. 395 صفحه.
مکی زاده تفتی م، نقدی بادی ح، رضازاده ش، اجنی ع و کدخدا ز. 1389. ارزیابی خصوصیات گیاهشناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus caramanicus) در ایران. فصلنامه گیاهان داروئی، جلد 9، شماره 4، صفحه های 57 تا 65.
نیک آور ب، مجاب ف، و دولت آباد، ر. 1383. بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس سر شاخه های گلدار آویشن دنایی، فصلنامه گیاهان داروئی، سال چهارم، شماره 13، صفحه های 45 تا 49.
Adams RP, 1995. Identification of Essential Oil components by Gas Chromatography/Mass Spectroscopy. Allured Publishing Crop., USA, 750p.
Arrebola ML, Navarro MC, Jimenez J and Ocana FA, 1994. Yield and composition of the essential oil of Thymus serpylloides subsp. Serpiloides. Phytochemistry, 36: 67-72.
Davies NW, 1990. Gas chromatographic retention indices of monoterpenes and sesquiterpenes on methyl silicone and carbowax 20M phases. Journal Chromatogeraphy, 503, 1-24.
Eftakhar F, Nariman F, Yousefzadi M, Hadian, J and Nejad Ebrahimi S, 2009, Anti- Helicobacter pylori activity abd essential oil composition of Thymus caramanicus from Iran. Natural Products Communications. 4(8): 1139- 1142.
Glenn W, Greshenzon J and Croteau B, 2000. Distribution of peltate glandular trichomes on developing leaves of peppermint. Plant Physiology, vol 124, pp. 655-663.
Mcgimpsy JA, Douglas MH, Van Klink JW, Beagurgard DA and Perry NB, 1994. Seasonal variation in essential oil yield and composition from naturalized Thymus vulgaris L. in new Zeland. Flavour Fragrance, 9: 347- 352.
Nickavar B, Mojab F. and Dolat Abadi R. 2005. Analysis of the essential oils of two Thymus species from Iran. Food Chemistry., 90: 609 - 611.
Nejad Ebrahimi S, Hadian M, Mir Jalali H, Sonboli A, Yousefzadi M, 2008. Essential oil composition and antibacterial activity of T. caramanicus at different phenological stages. Food Chemistry, 110,(4): 927-931.
Ozguven M and Tansi S, 1998. Drug yield and essential oil of Thymus vulgaris L. as in influenced by ecological and ontogenetical variation. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 22: 537- 542.
Rechinger KH and Hedge IC, 1986 .Umbelliferae. In: Rechinger. K. H .Flora Iranica. Graz: Akademische Druck – u Verlagsanstatlt, 162: 596p.
Rustaiyan A, Masoudi S, Monfared A, Kamalinejad M, lajevardi T, Sedaghat S, and Yari M. 2000. Volatile constituents of three Thymus species grown wild in Iran. Planta Medica 66: 197- 198.
Shibamoto T, 1987. Retention indices in essential oil analysis, 259- 274, In: Sandra, P. and Bicchi, C., (Eds.), Capillary Gas Chromatography in Essential Oil Analysis, Dr Alfred Huethig Verlag, New York, 748p.