• صفحه اصلی
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • فرایند پذیرش مقالات
    • بانک ها و نمایه نامه ها
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = عناصر NPK
تعداد مقالات: 1
تأثیر محلول های غذایی مختلف بر روی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی دو رقم فلفل

دوره 34، شماره 4، 1403، صفحه 173-188

10.22034/saps.2023.55214.2988

جابر پناهنده؛ رعنا احبی مایان؛ صاحبعلی بلندنظر؛ مینا امانی؛ زهرا داداشیان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.02 M

دانش کشاورزی وتولید پایدار
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 35 (1404)
دوره 34 (1403)
دوره 33 (1402)
دوره 32 (1401)
دوره 31 (1400)
دوره 30 (1399)
دوره 29 (1398)
دوره 28 (1397)
دوره 27 (1396)
دوره 26 (1395)
دوره 25 (1394)
دوره 24 (1393)
دوره 23 (1392)
دوره 22 (1391)
دوره 21 (1390)
دوره 20 (1389)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • رتبه در ارزیابی: Q1 در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) 1400-01-17
  • درخواست از محققین جهت همکاری به عنوان داور 1396-06-01

این نشریه ار قانون کپی رایت استفاده می کند.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب