دوره و شماره: دوره 34، شماره 4، دی 1403 
ارزیابی تنوع‌ زیستی کشاورزی در افغانستان تنوع گونه‌ای و ژنتیکی محصولات زراعی

صفحه 27-43

10.22034/saps.2023.57598.3079

محمد یوسف جامی؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ سرور خرم دل؛ رامین نظریان


تأثیر محلول های غذایی مختلف بر روی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی دو رقم فلفل

صفحه 173-188

10.22034/saps.2023.55214.2988

جابر پناهنده؛ رعنا احبی مایان؛ صاحبعلی بلندنظر؛ مینا امانی؛ زهرا داداشیان


تجزیه پایداری عملکرد ژنوتیپ‌های امیدبخش گندم نان در شرایط شور با استفاده از تجزیه AMMI و GGE-Biplot

صفحه 253-273

10.22034/saps.2023.54186.2948

اشکبوس امینی؛ علی اکبر اسدی؛ سید تقی طباطبایی؛ سید ذبیح اله راوری؛ داوود امین آزرم؛ الیاس آرزمجو؛ امید پودینه