آبتعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
آبیاریتأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیرمایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
آزمون من-کندالتحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سالهای اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
آزوسپیریلیومترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
آفتاب سوختگیاثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
آفت کشهاتعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
آهنخصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
ا
اثر باقیمانده کوداثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
اجزای عملکردارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
اجزای عملکردعملکرد ذرت دانهای تحت تاثیر باکتریهای محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کمآبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
اجزای عملکردارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
اجزای عملکردواکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
ایرانتحلیل بازدارندههای توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
ارگانیکاثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
ارومیهمکانیابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
ارومیهشبیهسازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
ازتوبارور-1اثر باکتریهای محرک رشد، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
اسانسترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
اسانسارزیابی ویژگیهای رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمارهای شوری و محلولپاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
اسانستاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگیهای رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
اسانسخصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
استان آذربایجان شرقیمحدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
استان خوزستانتوسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
استهبانتحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سالهای اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
اصلاح گیاهان زراعیمطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علفهای هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
افت واقعی عملکردارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
اکسیناثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
الگوی کاشتارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علفهای هرز تحت رژیمهای مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
انجیر دیمتحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سالهای اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
انگورمحدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
ب
بادرشبینقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
بارور2سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
بازیافت عناصراثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
باکتریترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
باکتریاثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
باکتری آزادکنندهارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجهفرنگی با تلقیح جدایههای سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
باکتری پزودوموناسعملکرد ذرت دانهای تحت تاثیر باکتریهای محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کمآبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
باکتریهای محرک رشداثر مایهکوبی برخی جدایههای سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
باکتری همزیستتاثیر هم افزایی گلوموس موسهآ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیتهای سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
برنامهریزی آرمانی فازیتعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
بیوچارتغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
پ
پایداریارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
پایداری کربنتغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
پتاسیماثر مایهکوبی برخی جدایههای سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
پتاسیمارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجهفرنگی با تلقیح جدایههای سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
پذیرشتوسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
پروتئینکشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
پروتئینعملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
پروتئینعملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفهای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
پسابتأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیرمایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
پسودوموناسترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
پلاستیک سیاهاثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگیهای علفهایهرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
پلاستیک شفافاثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگیهای علفهایهرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
ت
تاریخ کاشتارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
تحلیل SWOTتوسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
تداخلعملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]
تراکمتأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
تریپتوفاناثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
ترکیدگی میوهاثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
تعداد سوختناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
تعداد غدهتناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
تعرقاثر باکتریهای محرک رشد، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
تغییر اقلیمتحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سالهای اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
تغییر اقلیمشبیهسازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
تیمولترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
تناسب اراضیمکانیابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
تنش شوریارزیابی ویژگیهای رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمارهای شوری و محلولپاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
تنش کمآبیتاثیر هم افزایی گلوموس موسهآ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیتهای سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
توانایی رقابتمطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علفهای هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
تودهبررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
توسعه کشاورزیبررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
توسعه کشاورزی حفاظتیتحلیل بازدارندههای توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
ج
جذب آهنبررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکلهای آهن در خاکهای استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
جو بهارهعملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]
ح
حبوباتتاثیر شدتهای مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
حلکننده فسفاتارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
خ
خاکاره سپیدارتأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
خاک شوربررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپهای یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویههای مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
خاکورزیکاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علفهای هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
خاکورزیاثرخاکورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیبزمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
خشکیواکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
خشکهکاری برنجتوسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
خلرکاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علفهای هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
خواص خاکاثرخاکورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیبزمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
د
درصد پروتئینارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
درصد پروتئینتاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
درصد فیبرتاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
دمای برگارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپهای بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
دمای پیرولیزتغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
ذ
ذرتتأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
ذرتبررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکلهای آهن در خاکهای استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
ذرتعملکرد ذرت دانهای تحت تاثیر باکتریهای محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کمآبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
ذرتاثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
ر
ریحانخصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
ریشهزاییاثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
رقابتعملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
رویعملکرد ذرت دانهای تحت تاثیر باکتریهای محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کمآبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
روشهای تصمیمگیری چند معیارهمحدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
روغنکشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
روغنعملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
روغن دانهارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
ز
زیستتودهارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
زیست توده علف هرزارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علفهای هرز تحت رژیمهای مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
زمان دماییشبیهسازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علفهای هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
س
سامانه اطلاعات جغرافیاییمکانیابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
سیبمکانیابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
سیبزمینیاثرخاکورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیبزمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
سربتأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)محدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
سیستمهای تلفیقیتاثیر شدتهای مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
سیستمهای تناوبتناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
سطح برگبررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
سطح برگاثر باکتریهای محرک رشد، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
سفتی بذراثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
سویاارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
سوپرفسفات تریپلارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
سودتعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
سودوموناساثر مایهکوبی برخی جدایههای سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
سودوموناسارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجهفرنگی با تلقیح جدایههای سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
سورگومتاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
سورگومعملکرد علوفهای سورگوم تحت شرایط کمآبی و محلولپاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
سورگوم علوفهایعملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفهای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
سولفات رویعملکرد علوفهای سورگوم تحت شرایط کمآبی و محلولپاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
ش
شاخص برتری مالیارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
شاخص خشکسالی SPIتحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سالهای اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
شبدر برسیمکاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علفهای هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
شبیهسازیشبیهسازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
شخماثرخاکورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیبزمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
شکلهای شیمیاییبررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکلهای آهن در خاکهای استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
شهرستان خدابندهبررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
شویداثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
ص
صفات مورفولوژیکتأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیرمایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
ض
ضریب ازدحام نسبیاثر نسبتهای مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
ط
طالبیبررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانیاثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
ع
عصاره گیری دنباله ایبررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکلهای آهن در خاکهای استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
علفهای هرز تابستانهشبیهسازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علفهای هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
علف هرزبررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
علوفه خشکتاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
عملیات خاکورزیتاثیر شدتهای مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
عملکردتأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیرمایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
عملکردارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علفهای هرز تحت رژیمهای مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
عملکردتناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
عملکردتغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
عملکرداثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
عملکردواکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
عملکردارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
عملکردبررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپهای یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویههای مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
عملکردعملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
عملکرد اسانسنقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
عملکرد دانهارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
عملکرد دانهکشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
عملکرد دانهعملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]
عملکرد دانهارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
عملکرد دانهارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
عملکرد دانه قابل کنسرواثر نسبتهای مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
عملکرد روغنارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپهای بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
عملکرد غدهاثرخاکورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیبزمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
عملکرد گوجه فرنگیاثر مایهکوبی برخی جدایههای سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
عملکرد و اجزای عملکردبررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
عناصر ریز مغذیکشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
عناصر غذایینقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
عناصر میکروتأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
غ
غلظتبررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکلهای آهن در خاکهای استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
ف
فتوسنتز خالصاثر باکتریهای محرک رشد، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
فسفراثر مایهکوبی برخی جدایههای سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
فنل کلتاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگیهای رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
ق
قابلیت هضم ماده خشکتاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
قارچ مایکوریزااثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
قارچ میکوریزیتاثیر هم افزایی گلوموس موسهآ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیتهای سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
قرهیونجهبررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپهای یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویههای مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
ک
کادمیومتأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
کارایی مصرف نوراثر باکتریهای محرک رشد، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
کاغذاثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگیهای علفهایهرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
کاهوتأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
کاه و کلش گندمتغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
کاه و کلش گندماثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگیهای علفهایهرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
کدوی تخم کاغذیعملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
کشاورزی ارگانیکبررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
کشاورزی پایدارمطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علفهای هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
کشاورزی پایداراثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
کشاورزی پایداراثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگیهای علفهایهرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
کشاورزی پایدارتحلیل بازدارندههای توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
کشاورزی حفاظتیتحلیل بازدارندههای توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
کشت ارگانیکنقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
کشت مخلوطتأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
کشت مخلوطاثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
کشت مخلوط جایگزینیارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
کشت مخلوط جایگزینیاثر نسبتهای مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
کشت هیدروپونیکارزیابی ویژگیهای رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمارهای شوری و محلولپاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
کلونیزاسیون ریشهارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
کمآبیعملکرد علوفهای سورگوم تحت شرایط کمآبی و محلولپاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
کم آبیاریعملکرد ذرت دانهای تحت تاثیر باکتریهای محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کمآبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
کم آبیاریارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علفهای هرز تحت رژیمهای مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
کمبود آبارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپهای بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
کمپوستتأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
کمپوستواکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
کنجدعملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
کودتعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
کود آلیتأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
کود آلینقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
کود آلیتاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگیهای رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
کود بیولوژیکبررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
کود دامیعملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفهای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
کود زیستیعملکرد ذرت دانهای تحت تاثیر باکتریهای محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کمآبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
کود زیستینقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
کود زیستیسودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
کود سبز نخودفرنگیاثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
کود شیمیاییتأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
گ
گندمتأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیرمایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
گندمارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علفهای هرز تحت رژیمهای مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
گندمواکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
گندمبررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
گندمشبیهسازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
گندمارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
گندمکارانبررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
گوجهفرنگیارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجهفرنگی با تلقیح جدایههای سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
ل
لجن فاضلابتأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
لوبیا چشم بلبلیتأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
لوبیا سفیدتاثیر شدتهای مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
لوبیا قرمزاثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
م
ماده آلیتناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
ماده خشک قابل هضمعملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفهای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
ماشک گلخوشهایکاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علفهای هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
مالچتاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگیهای رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
متابولیتهای سازگاریتاثیر هم افزایی گلوموس موسهآ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیتهای سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
مجموع ارزش نسبیسودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
محلولپاشیعملکرد علوفهای سورگوم تحت شرایط کمآبی و محلولپاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
محلولپاشی رویارزیابی ویژگیهای رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمارهای شوری و محلولپاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
مدیریت بقایای گیاهیبررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
مدیریت علفهای هرزشبیهسازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علفهای هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
مدیریت علف هرزمطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علفهای هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
مدل تحلیلی سلسله مراتبی (AHP)محدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
مدلسازیشبیهسازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علفهای هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
مرزهترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
میزان جذبارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجهفرنگی با تلقیح جدایههای سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
مقدار آب نسبی برگارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپهای بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
مقدار عناصرتغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
مکان یابیمکانیابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
میکوریزعملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
ملککندیبررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپهای یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویههای مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
منابع آب و خاکتحلیل بازدارندههای توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
مواد جامد محلولبررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
مورفولوژیواکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
مورفولوژیخصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
ن
نانوکودعملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
نیتروژنعملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
نیتروژنعملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفهای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
نیتروژنشبیهسازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علفهای هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
نیتروژناثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
نیتروژنخصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
نسبت برابری زمینکشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
نسبت برابری زمیناثر نسبتهای مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
نسبت برابری زمینسودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
نسبت دانه به بلالاثر نسبتهای مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
نسبت کاشتتأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
نگرشبررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
نهادههاتاثیر شدتهای مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
و
ورمی کمپوستسودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
ورمی کمپوستعملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
ورمیکمپوستتأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
وزن متوسط میوهبررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
ویژگیهای رشدیارزیابی ویژگیهای رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمارهای شوری و محلولپاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
ه
هدایت روزنهارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپهای بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
همبستگیارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
همدانیبررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپهای یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویههای مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
همزیستی ریزوبیومیبررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپهای یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویههای مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
همیشه بهارتاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگیهای رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
ی
ی: اسید سالسیلیکعملکرد علوفهای سورگوم تحت شرایط کمآبی و محلولپاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
یولاف وحشیعملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]
یونجهتاثیر هم افزایی گلوموس موسهآ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیتهای سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد