نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب تعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
  • آبیاری تأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیر‌مایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
  • آزمون من-کندال تحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سال‌های اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
  • آزوسپیریلیوم ترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
  • آفتاب‌ سوختگی اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک‌ اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
  • آفت کش‏ها تعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
  • آهن خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]

ا

  • اثر باقیمانده کود اثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
  • اجزای عملکرد ارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
  • اجزای عملکرد عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر باکتری‌های محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
  • اجزای عملکرد ارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
  • اجزای عملکرد واکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
  • ایران تحلیل بازدارنده‌های توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
  • ارگانیک اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک‌ اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
  • ارومیه مکان‌یابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
  • ارومیه شبیه‌سازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
  • ازتوبارور-1 اثر باکتری‌های محرک رشد‌، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
  • اسانس ترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
  • اسانس ارزیابی ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمار‌های شوری و محلول‌پاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
  • اسانس تاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
  • اسانس خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
  • استان آذربایجان شرقی محدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
  • استان خوزستان توسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
  • استهبان تحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سال‌های اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
  • اصلاح گیاهان زراعی مطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علف‌های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • افت واقعی عملکرد ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
  • اکسین اثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
  • الگوی کاشت ارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علف‌های هرز تحت رژیم‌های مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
  • انجیر دیم تحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سال‌های اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
  • انگور محدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]

ب

  • بادرشبی نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
  • بارور2 سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
  • بازیافت عناصر اثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
  • باکتری ترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
  • باکتری اثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
  • باکتری‌ آزادکننده ارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجه‌فرنگی با تلقیح جدایه‌های سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
  • باکتری پزودوموناس عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر باکتری‌های محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
  • باکتریهای محرک رشد اثر مایه‌کوبی برخی جدایه‌های سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
  • باکتری همزیست تاثیر هم افزایی گلوموس موسه‌آ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیت‌های سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
  • برنامه‏ریزی آرمانی فازی تعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
  • بیوچار تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]

پ

  • پایداری ارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
  • پایداری کربن تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
  • پتاسیم اثر مایه‌کوبی برخی جدایه‌های سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
  • پتاسیم ارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجه‌فرنگی با تلقیح جدایه‌های سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
  • پذیرش توسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
  • پروتئین کشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
  • پروتئین عملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
  • پروتئین عملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفه‌ای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
  • پساب تأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیر‌مایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
  • پسودوموناس ترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
  • پلاستیک سیاه اثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگی‌های علف‌های‌هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
  • پلاستیک شفاف اثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگی‌های علف‌های‌هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]

ت

  • تاریخ کاشت ارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
  • تحلیل SWOT توسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
  • تداخل عملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]
  • تراکم تأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
  • تریپتوفان اثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
  • ترکیدگی میوه اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک‌ اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
  • تعداد سوخ تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
  • تعداد غده تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
  • تعرق اثر باکتری‌های محرک رشد‌، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
  • تغییر اقلیم تحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سال‌های اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
  • تغییر اقلیم شبیه‌سازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
  • تیمول ترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
  • تناسب اراضی مکان‌یابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
  • تنش شوری ارزیابی ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمار‌های شوری و محلول‌پاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
  • تنش کم­آبی تاثیر هم افزایی گلوموس موسه‌آ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیت‌های سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
  • توانایی رقابت مطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علف‌های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • توده بررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
  • توسعه کشاورزی بررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
  • توسعه کشاورزی حفاظتی تحلیل بازدارنده‌های توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]

ج

  • جذب آهن بررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکل‌های آهن در خاک‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
  • جو بهاره عملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]

ح

  • حبوبات تاثیر شدت‌های مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
  • حل‌کننده فسفات ارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]

خ

  • خاک‌‌اره سپیدار تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
  • خاک شور بررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپ‌های یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویه‌های مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
  • خاک‌ورزی کاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علف‌های هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
  • خاک‌‌ورزی اثرخاک‌ورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیب‌زمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
  • خشکی واکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
  • خشکه­کاری برنج توسعه خشکه کاری برنج در استان خوزستان: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 171-185]
  • خلر کاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علف‌های هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
  • خواص خاک اثرخاک‌ورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیب‌زمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]

د

  • درصد پروتئین ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
  • درصد پروتئین تاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
  • درصد فیبر تاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
  • دمای برگ ارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
  • دمای پیرولیز تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]

ذ

  • ذرت تأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
  • ذرت بررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکل‌های آهن در خاک‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
  • ذرت عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر باکتری‌های محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
  • ذرت اثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]

ر

  • ریحان خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
  • ریشه‌زایی اثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-47]
  • رقابت عملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
  • روی عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر باکتری‌های محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
  • روش­های تصمیم­گیری چند معیاره محدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
  • روغن کشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
  • روغن عملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
  • روغن دانه ارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]

ز

  • زیست‌توده ارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
  • زیست توده علف­ هرز ارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علف‌های هرز تحت رژیم‌های مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
  • زمان دمایی شبیه‌سازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علف‌های هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]

س

  • سامانه اطلاعات جغرافیایی مکان‌یابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
  • سیب مکان‌یابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
  • سیب‌زمینی اثرخاک‌ورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیب‌زمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
  • سرب تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
  • سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) محدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
  • سیستم‌های تلفیقی تاثیر شدت‌های مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
  • سیستم‌‌های تناوب تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
  • سطح برگ بررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
  • سطح برگ اثر باکتری‌های محرک رشد‌، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
  • سفتی بذر اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک‌ اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]
  • سویا ارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
  • سوپرفسفات ‌تریپل ارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
  • سود تعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
  • سودوموناس اثر مایه‌کوبی برخی جدایه‌های سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
  • سودوموناس ارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجه‌فرنگی با تلقیح جدایه‌های سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
  • سورگوم تاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
  • سورگوم عملکرد علوفه‌ای سورگوم تحت شرایط کم‌آبی و محلول‌پاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
  • سورگوم علوفه­ای عملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفه‌ای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
  • سولفات روی عملکرد علوفه‌ای سورگوم تحت شرایط کم‌آبی و محلول‌پاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]

ش

  • شاخص برتری مالی ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
  • شاخص خشک‌سالی SPI تحلیل تأثیر تغییرات دما و بارش بر خشک شدن باغات انجیر استهبان در سال‌های اخیر [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 187-198]
  • شبدر برسیم کاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علف‌های هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
  • شبیه­سازی شبیه‌سازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
  • شخم اثرخاک‌ورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیب‌زمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
  • شکل­های شیمیایی بررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکل‌های آهن در خاک‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
  • شهرستان خدابنده بررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
  • شوید اثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]

ص

  • صفات مورفولوژیک تأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیر‌مایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]

ض

  • ضریب ازدحام نسبی اثر نسبت‌های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]

ط

  • طالبی بررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک‌ اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 143-153]

ع

  • عصاره ­گیری دنباله­ ای بررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکل‌های آهن در خاک‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]
  • علف­های هرز تابستانه شبیه‌سازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علف‌های هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
  • علف هرز بررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
  • علوفه خشک تاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
  • عملیات خاکورزی تاثیر شدت‌های مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
  • عملکرد تأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیر‌مایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
  • عملکرد ارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علف‌های هرز تحت رژیم‌های مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
  • عملکرد تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
  • عملکرد تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
  • عملکرد اثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
  • عملکرد واکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
  • عملکرد ارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
  • عملکرد بررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپ‌های یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویه‌های مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
  • عملکرد عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
  • عملکرد اسانس نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
  • عملکرد دانه ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
  • عملکرد دانه کشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
  • عملکرد دانه عملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]
  • عملکرد دانه ارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
  • عملکرد دانه ارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
  • عملکرد دانه قابل کنسرو اثر نسبت‌های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • عملکرد روغن ارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
  • عملکرد غده اثرخاک‌ورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیب‌زمینی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 91-101]
  • عملکرد گوجه فرنگی اثر مایه‌کوبی برخی جدایه‌های سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
  • عملکرد و اجزای عملکرد بررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
  • عناصر ریز مغذی کشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
  • عناصر غذایی نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
  • عناصر میکرو تأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]

غ

  • غلظت بررسی برخی صفات زراعی ذرت (Zea mays L.) متاثر از شکل‌های آهن در خاک‌های استان آذربایجان شرقی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-130]

ف

  • فتوسنتز خالص اثر باکتری‌های محرک رشد‌، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
  • فسفر اثر مایه‌کوبی برخی جدایه‌های سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 99-117]
  • فنل کل تاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]

ق

  • قابلیت هضم ماده خشک تاثیر مدیریت گیاهان پوششی زمستانه بر عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 145-158]
  • قارچ مایکوریزا اثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
  • قارچ میکوریزی تاثیر هم افزایی گلوموس موسه‌آ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیت‌های سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
  • قره­یونجه بررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپ‌های یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویه‌های مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]

ک

  • کادمیوم تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
  • کارایی مصرف نور اثر باکتری‌های محرک رشد‌، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 129-142]
  • کاغذ اثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگی‌های علف‌های‌هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
  • کاهو تأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
  • کاه و کلش گندم تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
  • کاه و کلش گندم اثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگی‌های علف‌های‌هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
  • کدوی تخم کاغذی عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
  • کشاورزی ارگانیک بررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
  • کشاورزی پایدار مطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علف‌های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • کشاورزی پایدار اثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
  • کشاورزی پایدار اثرات انواع مالچ بر عملکرد خیار (Cucumis sativus L.) و برخی ویژگی‌های علف‌های‌هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 73-84]
  • کشاورزی پایدار تحلیل بازدارنده‌های توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
  • کشاورزی حفاظتی تحلیل بازدارنده‌های توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
  • کشت ارگانیک نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
  • کشت مخلوط تأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
  • کشت مخلوط اثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]
  • کشت مخلوط جایگزینی ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) با نخود (Cicer arietnium L.) در شرایط دیم مراغه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 19-37]
  • کشت مخلوط جایگزینی اثر نسبت‌های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • کشت هیدروپونیک ارزیابی ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمار‌های شوری و محلول‌پاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
  • کلونیزاسیون ریشه ارتباط تلقیح بردی ریزوبیوم ژاپونیکم و قارچ میکوریزی با کلونیزاسیون ریشه و عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max) در سطوح مختلف پتاسیم [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 57-70]
  • کم­آبی عملکرد علوفه‌ای سورگوم تحت شرایط کم‌آبی و محلول‌پاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
  • کم ­آبیاری عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر باکتری‌های محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
  • کم آبیاری ارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علف‌های هرز تحت رژیم‌های مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
  • کمبود آب ارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
  • کمپوست تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
  • کمپوست واکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
  • کنجد عملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
  • کود تعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 185-195]
  • کود آلی تأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
  • کود آلی نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
  • کود آلی تاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
  • کود بیولوژیک بررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
  • کود دامی عملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفه‌ای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
  • کود زیستی عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر باکتری‌های محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 21-41]
  • کود زیستی نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-114]
  • کود زیستی سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
  • کود سبز نخودفرنگی اثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
  • کود شیمیایی تأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]

گ

  • گندم تأثیر غلظت پساب کارخانه تولید خمیر‌مایه و دفعات آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گندم در منطقه قراملک تبریز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 173-185]
  • گندم ارزیابی عملکرد گندم پاییزه (.Triticum aestivum L) و زیست توده علف‌های هرز تحت رژیم‌های مختلف آبیاری و الگوهای کشت [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 17-30]
  • گندم واکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
  • گندم بررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
  • گندم شبیه‌سازی اثر تغییر اقلیم بر تولید گندم در شرایط دیم ارومیه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 201-214]
  • گندم ارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-15]
  • گندمکاران بررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
  • گوجه‌فرنگی ارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجه‌فرنگی با تلقیح جدایه‌های سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]

ل

  • لجن فاضلاب تأثیر لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر غلظت برخی عناصر میکرو در کاهو (.Lactuca sativa L) و خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 31-43]
  • لوبیا چشم بلبلی تأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
  • لوبیا سفید تاثیر شدت‌های مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]
  • لوبیا قرمز اثر قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (.Anethum graveolens L) و لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در کشت خالص و مخلوط [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-19]

م

  • ماده آلی تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 85-105]
  • ماده خشک قابل هضم عملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفه‌ای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
  • ماشک گل‌خوشه‌ای کاربرد تلفیقی مالچ زنده و بستر کهنه در مدیریت علف‌های هرز ذرت (Zea mays L.) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 83-97]
  • مالچ تاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]
  • متابولیت­های سازگاری تاثیر هم افزایی گلوموس موسه‌آ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیت‌های سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]
  • مجموع ارزش نسبی سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
  • محلول­پاشی عملکرد علوفه‌ای سورگوم تحت شرایط کم‌آبی و محلول‌پاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
  • محلول­پاشی روی ارزیابی ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمار‌های شوری و محلول‌پاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]
  • مدیریت بقایای گیاهی بررسی عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت تأثیر بقایای گیاهی، منابع نیتروژن و علف های هرز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-130]
  • مدیریت علف­های هرز شبیه‌سازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علف‌های هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
  • مدیریت علف­ هرز مطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی موثر در توان رقابت گندم در برابر علف‌های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • مدل تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) محدودیت های تولید انگور از لحاظ عناصر اقلیمی و عوامل فیزیکی زمین با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و مدل تحلیلی سلسله مراتبی (مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی) [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 159-172]
  • مدل­سازی شبیه‌سازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علف‌های هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
  • مرزه ترکیب عناصر غذایی، میزان اسانس و مقدار تیمول گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) مایه زنی شده با Azospirillum irakense و Pseudomonas putida در سطوح مختلف نیتروژن [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 133-151]
  • میزان جذب ارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجه‌فرنگی با تلقیح جدایه‌های سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 143-156]
  • مقدار آب نسبی برگ ارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
  • مقدار عناصر تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 189-201]
  • مکان یابی مکان‌یابی اولیه باغات مستعد تولید سیب ارگانیک در شهرستان ارومیه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 153-168]
  • میکوریز عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
  • ملک­کندی بررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپ‌های یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویه‌های مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
  • منابع آب و خاک تحلیل بازدارنده‌های توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-184]
  • مواد جامد محلول بررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
  • مورفولوژی واکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 85-100]
  • مورفولوژی خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]

ن

  • نانوکود عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
  • نیتروژن عملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 67-81]
  • نیتروژن عملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفه‌ای متاثر از کود دامی و نیتروژنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-143]
  • نیتروژن شبیه‌سازی تاثیر نیتروژن خاک بر الگوی رویش علف‌های هرز در بادرشبو [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 73-84]
  • نیتروژن اثر باقیمانده کودهای آلی و شیمیایی کشت گیاه بهاره (سیاهدانه) در تولید کود سبز نخودفرنگی (Pisum sativum) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 117-132]
  • نیتروژن خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 157-166]
  • نسبت برابری زمین کشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 39-56]
  • نسبت برابری زمین اثر نسبت‌های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • نسبت برابری زمین سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
  • نسبت دانه به بلال اثر نسبت‌های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • نسبت کاشت تأثیر تراکم کاشت بر برخی صفات زراعی ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-18]
  • نگرش بررسی عوامل مؤثر بر نگرش گندمکاران شهرستان خدابنده نسبت به کشاورزی ارگانیک [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 155-170]
  • نهاده‌ها تاثیر شدت‌های مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 49-61]

و

  • ورمی کمپوست سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 17-32]
  • ورمی کمپوست عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 113-128]
  • ورمی‌کمپوست تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 57-73]
  • وزن متوسط میوه بررسی رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو توده طالبی بومی ایران در سطوح مختلف آبیاری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-116]
  • ویژگی­های رشدی ارزیابی ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمار‌های شوری و محلول‌پاشی روی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 131-141]

ه

  • هدایت روزنه ارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 81-89]
  • همبستگی ارزیابی پایداری عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت در منطقه مغان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 203-214]
  • همدانی بررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپ‌های یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویه‌های مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
  • همزیستی ریزوبیومی بررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپ‌های یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویه‌های مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 63-79]
  • همیشه بهار تاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 103-112]

ی

  • ی: اسید سالسیلیک عملکرد علوفه‌ای سورگوم تحت شرایط کم‌آبی و محلول‌پاشی اسید سالسیلیک و سولفات روی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 169-187]
  • یولاف وحشی عملکرد و اجزای عملکرد دانه دو رقم جوی بهاره در شرایط تداخل ریشه و اندام هوایی یولاف وحشی (Avena fatua L.) [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-56]
  • یونجه تاثیر هم افزایی گلوموس موسه‌آ و سینوریزوبیوم ملیلوتی بر متابولیت‌های سازگاری یونجه [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 43-56]