کلیدواژه‌ها = کم آبی
اثرات محلول پاشی عناصر غذایی بر کمیت و کیفیت اسانس مریم‌گلی (Salvia officinalis L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 33، شماره 3، مهر 1402، صفحه 231-250

10.22034/saps.2022.51639.2876

عبدالله جوانمرد؛ سمیه محسنی؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ ریحانه حبیبی ماچیانی


ارزیابی عملکرد دانه و برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) تحت تاثیر کم آبی و مولیبدن

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 167-180

10.22034/saps.2021.13159

وحید فتحی رضائی؛ محمدرضا شکیبا؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ محمود تورچی


ارزیابی نقش گونههای میکوریزا و سطوح فسفر بر صفات مرتبط با برگ و تولید اسانس نعنا فلفلی در شرایط متفاوت آبی

دوره 29، شماره 3، مهر 1398، صفحه 39-57

سمیه اسلامی فرد؛ مهرداد یارنیا؛ فرهاد فرح وش؛ ابراهیم خلیلوند بهروزیار؛ ورهرام رشیدی


اثر تنش کم آبی بر ویژگی‌های مورفولوژیک و کارآیی مصرف آب دو رقم سویا (Glycine max L.)

دوره 20، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 11-21

بهنام بهتری؛ کاظم قاسمی گلعذانی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ سعید زهتاب سلماسی؛ محمود تورچی