نویسنده = صاحبعلی بلندنظر
تاثیر روش استفاده از باکتری‌های محرک رشد گیاه بر رشد، عملکرد و جذب عناصر غذایی کاهوی فرانسوی در شرایط آبکشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1404

10.22034/saps.2024.57866.3093

اصغر اکبرزاده؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی؛ زهرا رنجوری


تاثیر سه شدت نور و دی‌اکسیدکربن بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط آبکشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1404

10.22034/saps.2024.58270.3105

صاحبعلی بلندنظر؛ قاسم شکاری؛ سعیده علیزاده سالطه؛ جعفر حاجیلو


تأثیر محلول غذایی هوگلند و تریاکانتانول بر عملکرد اقتصادی و رنگیزه‌های فتوسنتزی ریحان (.Ocimum basilicum L)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1404

10.22034/saps.2024.60746.3189

سعیده علیزاده سالطه؛ فاطمه هاشمی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ علیرضا مطلبی آذر؛ مینا امانی


تأثیر محلول های غذایی مختلف بر روی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی دو رقم فلفل

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 173-188

10.22034/saps.2023.55214.2988

جابر پناهنده؛ رعنا احبی مایان؛ صاحبعلی بلندنظر؛ مینا امانی؛ زهرا داداشیان


اثر مایه‌کوبی برخی جدایه‌های سودوموناس بر رشد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی در شرایط مزرعه

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 99-117

پیمان شیخ علیپور؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی؛ فرامرز ایرانی