کلیدواژه‌ها = اکوتیپ
تاثیر غلظت های مختلف باکتری باسیلوس سوبتیلیس بر خصوصیات گل و بنه در دو اکوتیپ زعفران

دوره 33، شماره 4، دی 1402، صفحه 33-50

10.22034/saps.2022.49262.2780

فهیمه صالحی؛ میترا اعلایی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ سید علیرضا سلامی؛ حسن رضا دوست چهارده


ارزیابی عملکرد دانه و روغن و پروتئین 49 اکوتیپ بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fisch. et Mey) در آذربایجان شرقی

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 159-174

پیوند صمیمی فر؛ جلیل شفق کلوانق؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ یعقوب راعی